Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\beersbest.nl\www\wp-includes\pomo\translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\beersbest.nl\www\wp-includes\pomo\translations.php on line 208 Wat kunt u verwachten op Beers Best 2018 – Beers Best

Wat kunt u verwachten op Beers Best 2018

De organisatie van Beers Best is er wederom in geslaagd een mooi programma neer te zetten tijdens de 29e editite van Beers Best.

Naast de traditionele snuffelmarkt en braderie kunt u de volgende optredens en demonstraties aanschouwen.

Modelbouwgroep Devel. Een groep bestaande uit een groot aantal enthousiaste modelbouwers die hun handwerk graag willen laten zien aan alle bezoekers. Met een deel van de inmiddels 93 leden tellende groep laten zij onder andere binnenvaartschepen, duwboten, sleepboten, hijskranen, kraanpontons en nog veel meer zien, in een groot vaarbassin dat speciaal voor deze gelegenheid hier wordt opgebouwd.

Voor degenen die houden van turnen, dans, acrobatiek en spektakel, is er eveneens voldoende te zien. Speciaal voor deze bezoekers hebben we dit jaar maar liefst drie verschillende demonstraties op diverse podia. Dansgroep JAVD uit Uden / Beers, dansschool Chance4dance en demogroep van gymnastiekvereniging V&K uit Uden.

Voor vermaak wordt verder gezorgd door De Tienmorgen, die wederom een kinderboerderij verzorgen met een knuffelkoe, scharrelkippen, konijnen, geitjes en cavia’s. Na het spelen met de dieren van de kinderboerderij, kunnen kinderen die dat willen geschminkt worden, of zich even lekker uitleven op het springkussen. Ook mogen alle kinderen proberen een heuse minigraver te besturen. En natuurlijk zijn de mensen  van Duikteam Atlantis uit Cuijk weer van de partij. Bezoekers van Beers Best kunnen een persluchtmasker opzetten en daarmee een duik maken in het verwarmde bassin.

Wilt u vervolgens eventjes uitrusten, dan bent u in onze feesttent op de juiste plek. Hier kunt u pauzeren met een kop koffie of thee of een ander drankje. U kunt dan genieten van de live muziek van Remixx.

Iedereen is van harte welkom vanaf 11.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 3,00 inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.  Meer informatie over Beers Best is te vinden op www.beersbest.nl.

Graag tot ziens op zondag 1 juli a.s.

 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in D:\www\beersbest.nl\www\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in D:\www\beersbest.nl\www\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 860