Wat kunt u verwachten op de zomeravondeditie Beers Best 2019

Zaterdag 6 juli 2019 is het alweer de 30e editie van het Zomerfestijn Beers best!

Naast de traditionele rommelmarkt zal er ook dit jaar weer een braderie en kindermarkt zijn en vele activiteiten voor jong en oud. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd op een gezellig terras met livemuziek.

Club Wheels:

Club Wheels is een vereniging bestaande uit enthousiaste liefhebbers van oude legervoertuigen en toebehoren uit de oorlogsperiode 1940 – 1945 en de naoorlogse periode t/m 1984. De collectie voertuigen van deze club bestaat behalve uit jeeps ook uit vrachtwagens, tanks, motorfietsen en andere legervoertuigen uit deze periode.
Tijdens Beers Best bestaat de mogelijkheid een aantal van deze voertuigen van dichtbij te bekijken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met een voertuig mee te rijden en op die manier in de huid van de soldaten van destijds te kruipen.

Keep on Movin’:

Bekend en binnenkort misschien ook beroemd in Beers! Dansschool Keep on Movin’ van Renske Driessen is de gezelligste dansschool van Gassel, Beers, Mill, St. Hubert, Haps, Velp en omgeving. Plezier staat bij deze dansschool voorop, maar daarnaast wordt er natuurlijk vol overgave gewerkt aan schitterende dansvoorstellingen. Dit jaar zullen ze te bewonderen zijn op het grote danspodium bij Beers Best.

Duikteam Atlantis:

Wegens succes herhaald! Ook dit jaar kunnen jong en oud op Beers Best weer ervaren hoe het is om een duik te nemen onder water. Duikteam Atlantis zal aanwezig zijn met een warmwaterbassin waarin gedoken kan worden met een persluchtmasker en zuurstofflessen.
Tent en muziek:

Zanger Marcel Leijser komt ons zomerfestijn van de nodige vocale impulsen voorzien. Hij komt dan misschien in zijn eentje, maar zal een podium vullende act neerzetten. Tevens kunt u deelnemen aan het Rad van Avontuur. Hier wordt in verschillende rondes gespeeld voor schitterende prijzen.

Kinderboerderij de Tienmorgen:

Een grote publiekstrekker voor onze grote en kleine gasten, kinderboerderij De Tienmorgen. Met een knuffelkoe, kippen, konijnen, cavia’s en paarden weten ze jaarlijks onze jonge bezoekers te verblijden.

Graag nodigen wij iedereen uit om dit gezellige zomeravondfestijn te komen bezoeken. Iedereen is van harte welkom vanaf 16:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 2,00. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Dus graag tot ziens op zaterdag 6 juli a.s.!
Organisatie Beers Best